Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Következő klub:március 22.

2010.03.01. 11:53 - Krilla

Címkék: klub hívogató

Szeretettel várunk mindenkit,ezúttal az ünnep miatt nem a 3.,hanem a 4.hétfőn,a szokott címen(Hősök útja 24/a,a blog régebbi írásai közt megtalálható bővebben,miért épp itt).
Enni-inni hozzon,akinek szükséges,wc-kézmosási lehetőség,ivóvíz,zárható kapujú udvar van.
A teremben igen jó a fűtés,a lepakolnivalók se jelentenek gondot,vannak asztalok,székek.
Igyekszem minél kevesebbet késni és ismét felmosással kezdeni(bár nem szokott kifogás lenni a padló tisztaságával,csak az esetlegesen kúszó-mászó babák miatt).

Ha valaki különösen ki szeretne kölcsönözni valamit,kérem előre jelezze,hogy biztos vigyem,nem áll módomban minden kölcsönözhető dolgot elvinni.
A kölcsönözhető listákat igyekszem mielőbb megírni,a pelusos nem lesz pontos egyelőre,túl sok új van.

A részvétel ingyenes!
(Ha valaki mégis támogatná a klub céljait minimális összeggel,megteheti a helyszínen.)
A kölcsönzés lett fizetős helyette(,a bevételt klubos célokra fordítjuk,egyelőre postaköltség-hátralékra fogjuk,a legutóbb kapott pelenkákért.A későbbiekben főkeépp kölcsönözhető szakkönyvekre,vagy olcsóbb ortopédiailag helyes hordozó beszerzésére)
Néhány apróbb játékot tudok vinni,igény szerint mosható pelenkázó alátátet is.(kérés nélkül nem viszem,én nem használom,így itt szokott felejtődni)

Mindenkit szeretettel várunk!
Levelezési cím:csillagszem4@indamail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr411799394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása