Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Tanácsadósdi-hordozás:méretezés

2010.03.03. 14:41 - Krilla

Címkék: méret tanács hordozókendő hordozás

Ezt a bejegyzést azért írom,mert sokszor írogatok hosszasan aukciós oldalakon is segítő szándékkal,gondoltam egy-két dolgot idegyűjtök bele mostantól,na meg hátha idetalál valaki,akivel már kapcsolatban vagyok,mert az aukciós oldalakon nem adhatok meg semmilyen elérhetőséget.
Na meg másnak is jól jöhet esetleg.

Méretezés:az első hülyeség,amibe belebotlik az ember,hogy ruhaméret alapján írják.S,M,L,XL,XXl vagy LL.Ez eddig nem lene gond,írjunk valamit mégis.
 Csak aztán jön a magyarázat,hogy pl.ezzel a hosszal 42/44-es méretű anyukák hordozhatnak.
 Holott a legrövidebb is jó szinte bárkinek,csak jóval kevesebb kötésvariációhoz.Szerintem 120 kilós emberre is lehet kötni S-es kendővel-más kérdés,hogy csak sima bölcsőt meg rebozot.Asszem nálam 230 fölött van a félbatyuhossz(nepálinak is hívják emlékeim szerint,majd kikeresem a Bóbitás útmutatóm,abban van,bár nem jól kötve.És van ennek valami látszólag életveszélyes variációja is,amit csak "lyukas batyunak" hívok magamban.De obival is kötik,így elvileg valamire csak jó,csak gyakorlat kell hozzá,magabiztosság és egy olyan gyerek,aki épp nem ugrál fel-le az ember hátán.)
Hosszabb kendővel meg hordozhat kisebb anyuka is,legfeljebb többmarad a végén,amit eltűrögethet valahová.De attól még használható.

 

Abba kell hagynom most,később folytatom.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr511805805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása