Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Programajánló áprilisra

2010.04.11. 11:38 - Krilla

Címkék: klub kutya program

Most,hogy a sonka is elfogyott,találtam egy jó programot,ahová én is igyekszem eljutni.
Szépen egymás után jönnek sorban az események,úgymond 3 napig tart a bál;).
 Nézzük közelebbről:
-Ápr.17-én molosser show és komondor fajtakiállítás
-Ápr.18-án 10-késő délutánig pedig CAC kutyakiállítás,kutyaszépségverseny,közel 100 fajta kutya részvételével az ország minden  részéről.
Mindez az Érsekkertben,a részletesebb programkiírás 16.után érhető el a kalohírek.hu-n.

És mint tudjuk,a 3.hétfőn,19-én pedig ismét babaklub!
A szokott helyen,a szokott időben,a Hősök útja 24/a szám alatt 16.00-19.30-ig.
Enni-inni és 1-2 nem nagyon féltett játékot-amivel nem baj ha esetleg más is játszik-hozzatok,kézmosási lehetőség,ivóvíz,wc van,udvar is,a kapu is zárható.
Ha picit késem(elő szokott fordulni)és nem tud valaki bemenni,legyen szíves picit várni,menni fogok mindenképp.Ha késem de be tudtok menni,akkor azoknak írom,akik még nem tudják:Középen a rácsos ajtónéál lehet bemenni,a jobb oldali termet használhatjuk,balra az iroda van.

A középen összetolt asztalokra tesszük a magunkkal hozott hordozókat,mosható pelusokat,klubos dolgokat és játékokat,ezeket szabadon lehet nézegetni,próbálni,az esetleges kölcsönzés nálam igényelhető.
A tábla előtti asztalokon szokott lenni az enni-innivaló,a terem szélén lévő asztalokra lehet az egyebeket pakolni.Babakocsi behozható,pár db befér,de az udvar zárható.

Mivel lesz egy új tagunk biztosan,ezúttal igyekszem mindenféle klubos pelusból vinni és több féle hordozót is viszünk,érdemes benézni,szeretettel várunk mindenkit!
A belépés ingyenes.
 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr311911505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása