Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Sokadik klub-szaporodó

2010.04.30. 09:24 - Krilla

Címkék: klub beszámoló

Tehát klub volt április 19-én is.
Jött volna egy új anyuka,aki sajnos megbetegedett nagyon(remélem,azóta meggyógyult teljesen).
Azonban nem cipeltem potyára a sok-sok bemutatásra szánt cuccot,mert jött viszont egy másik anyuka 6 hetes babával,ő megnézegette a pelusokat,könyvet is kölcsönzött,és már az ő kisfia lakik a Liliputi rugalmas kendőben:)))).
Sajnos mire Bogiék odaértek,ő már elment,mi meg elindultunk sétálni,ami túl jót sikerült.
A Dédikert ugyanis zárva volt,így az ott való szaladgálás helyett jó mókának bizonyult sok marék kavics bedobálása egy járdalapos árokba-ezúton kérünk elnézést az ott lakóktól.
(Ha már elnézés:az én extra programom a hűtőtörölgetés lett a felmosáson kívül,ugyanis volt ott valakinek egy felbontott kakaója,ami sajnos felborult)
Na szóval úgy volt,hogy sétálunk egy nagyobb kört,de útközben egy ismerőshöz bementünk,akinél épp a kerti játszóvár építése volt a program,így a gyerekek több soron kipróbálták rögtön a frissen összeépített csúszdát.

Figyelem:a következő klub május 17-én lenne,de ha akkor még egy messzi-messzi kórházban leszünk,akkor elnapolódik ezúttal május 24-ére.
(ami ugye 4.hétvége,nem harmadik)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr911963670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása