Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Szórakozott a vulkán

2010.04.30. 09:10 - Krilla

Címkék: gyapjúkülső

A híres vulkánkitörés miatt még nem jött meg a gyapjúkülső.
Múlt héten az volt,hogy valószínűleg egy repülőgép gyomrában csücsül és várja a felszállási engedélyt,azonban ha ma sem érkezik meg,akkor a feladó elkezdi lenyomoztatni Angliában,merre jár a pakk.
Mert ugye a vulkáni hamufelhő miatt sokáig nem jártak a gépek,de hátha mégis a posta gépezete keverte el valahová(egy gyönyörű hímzett AIO piros pelussal együtt,ami nekünk jönne)

Remélhetőleg épen előkerül majd és mielőbb.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr121963643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása