Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Valamit muszáj

2010.07.30. 00:38 - Krilla

Címkék: klub érdeklődők házirandi

Valamit már muszáj írnom...
 A múltkori találka jól sikerült,az utána,hozzánk szervezett még jobban.Egyesek olyan jól játszottak,hogy fél 9-kor búcsúztunk el egymástól.
Naná,hogy este:D.

Házirandi nevet kapott az esemény,ami abszolút zártkörű.
Ugyanis saját házban rendeződik.Ezúttal nálunk,de augusztusban is bevállalnék egy ilyet.Vagy kettőt...?
Volt játszás fenn és lenn,pancsizás,homok hordása a pancsolóba,majd a víz hordása mindenfelé.Függőagyban ringatózás egyedileg és párosan,sőt,én is elringtam benne sokat.Jelentem a kézi szövésű Amazonas Melone jól vizsgázott és nagyon kényelmes.Persze a felnőttek méreteihez azért a 70 cm szélesség éppen hogy elég,lehetne szélesebb.
(Viszont nem 15-20ezer, mint egy hivatalos függőágy, amire nagyon vágyom. Gyerekkorom óta függőágyat és függőszéket szeretnék)
  Viszont a népi szőttes Kismama kendő megbukott a függőágytesztemen:a közepe húz szinte,mert nem nyúlik úgy,mint a többi rész.Csak azért is fel fogok még kötni pár fajtát.
 Kedvenc zskardom és egy indiót mindenképp.Látatlanban az indióra szavazok kényelmesebbnek.

 Sajnos a másik meghívott család nem tudott sokat maradni.Nagyon fura is volt,mert mire kicsit ki tudtam jönni a konyhából,Pirosék már el is mentek.Eráék meg épp egy költözés közepén vannak,úgyhogy a krónikus Szilárdhiányom továbbra is fennáll.

Egy környékbeli anyuka óvatosan érdeklődött a napokban a hordozásról(régebben hívtam már köreinkbe),jövő héten talán át tudok hozzájuk ugrani,vagy majd keres.

Más ismerősöm meg kapott kölcsönbe némi mosható pelenkát tesztelés és főleg spórolás céljából.Majd apróra kifaggatom,mire jutott,hogy vált be neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr232186243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása