Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Érnek a randik+mi várható mostanában

2010.08.12. 10:23 - Krilla

Címkék: találkozó onbuhimo aug20 hoppediz bondolino

Üzenetváltások jövögetnek-megyegetnek 2 anyukával,akik a környékre készülnek a közeljövőben és szívesen megismerkednének velünk.
 Pontosabban szólva egyikük szülei itt laknak,másikuk rokonai pedig Homokmégyen.
A Kalocsára jövő anyuka jövő hétfőn érkezik és 1 hétig marad,másikuk látogatásának időpontja még nem dőlt el.
  És:aláírásgyűjtés közben(azt hiszem,épp hátigyerekkel)találkoztam egy kismamával,aki szeretne hordozni.Tegnap voltam nála,ha összejön,ő is szívesen eljön a találkozóra.Az időpont és a hely még alakul,esetleg beírom ide is előre,ha biztos lesz-nem mintha eddig a blognak sok hasznát vettük volna"toborzónak".

Fogok jönni egy bejegyzéssel a közeljövőben a Hoppediz Bondolinoról,valamikor nagyon be voltam indulva rá,bár Magyarországon nincs sok,ezért nem is nagyon esik a használtak ára.Annak idején azt az információt kaptam,hogy kicsi a bodyja,most meg azt,hogy 7 éves gyereket is elbír...Kipróbálnám,szívesen.
 
Érkezik hozzám(meglátjuk,mennyi időre)egy Hoppediz kendő és egy hazai anyuka által,Nandu hordozókendőből varrt onbuhimo,ezeket is tesztelni fogom és jönnek az élmények a blogba.

Az aug.20-ai ünnepségsorozatra(Szent István Napok.Alkotótábor már most is és itt a többi program(eltűnt,tegnap még egy Sz.I.N.plakát volt a linken,ma meg már ez a táboros.Utálom az ilyet,mire kiírnám a programok kezdési időpontját-kinek nincs esze,legyen notesze-addigra eltüntetik:O), lehetne ingyen asztalt kérni(...?)vagy esetleg részt venni csónakos felvonuláson a Vajason.Ezek birizgálják még a fantáziámat kicsit...

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr702216422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása