Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Idegenben a rugalmas

2011.06.24. 14:47 - Krilla

Címkék: rugalmas hmong liliputi

Rettentően régen írtam ide,a klubélet,mint olyan gyakorlatilag megszűnt.Persze találkozni azért szoktunk néha,ha nem is mind egyszerre,csak nem a Közösségi Házban,és nem cígelek mindenfélét.

Időközben Pécsre került a Liliputi rugalmas kendő kölcsönbe.Eredetileg 2 hónapra,de aztán kérték,hadd maradjon tovább,ebből arra következtetek,hogy remekül beválik:).

Persze ha a kölcsönzőtől kapok később egy e-mailt,amiben le szeretné írni a tapasztalatait,szívesen bemásolom az idevágó részt belőle,mint terméktesztet.
 Aztán a későbbiekben is lesz,aki használja,végre jó szolgálatot tesz:).

Idegenben van az Olga Kittler hmongom is(a változatosság kedvéért Budapesten),ha kapok róla beszámolót,akkor arról is lesz.Én csak köteg újsággal tudtam elölhordozásban próbálni,de az nem ér.Háton pedig 12 kilós és nagyobb gyermekkel abszolút kényelmetlen a béleletlen pántok miatt. 
  Nagy hibám,hogy képet eddig kétszer akartam felrakni,de valahogy sose jelent meg,így ezzel sajnos nem is erőlködök.

Hogy igazi klub lesz-e még,azt jelenleg nem tudom megmondani.Annyira nem volt érdeklődés a városban...:(
 Illetve volt azért érdeklődő,csak olyan nem,aki el is jött volna.
Elvileg lenne,aki segítene plakátszerkesztésben,a rádió napi 3x bemondaná ingyen,de ez minden és továbbra sem tudom,tudnék-e másik találkozóhelyet találni.Volt már,aki arra hivatkozott,hogy a Közösségi Házba nem jön.De hogy máshová jött volna-e,azt nem tudni persze.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr873011536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása