Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Támogató kerestetik!

2011.08.31. 22:58 - Krilla

Címkék: kendő tai hordozó mei erszény támogatókereső

Gondoltam 1-2 merészet.
Nincs jelenleg klubélet,ez rossz.Még lehet,1 oszlopos tag nemrég adott életet második gyermekének.Egy másik pedig majd fog,pár hónap múlva,addig is mennek a drukkok.
És akkor lenne kinek segíteni hordozót választani,de nincs mit kipróbálni,csak a sajátjaim.
A rugalmas kendő nem ért még vissza,a hmongom sem.Más meg...nincs.

Ismerős mondta,hogy látott egyik bababoltban talán csatos mei tait,hát sajnos az is csak sima vastagszivacsos kenguru volt.
 Belebotlottam egy-két igen jó árú eladó,keveset használt meitaiba.Le lettem szavazva a vásárlásról(köbö felét hiteleznem kellett volna,de nincs miből.Az ügy érdekében adnék el egy olcsóbb kendőt,de az eladónak sürgős lenne az eladás.)
 Mivel kevés a kölcsönzés(hahóóó,Kalocsa és környéke!Ortopédiailag a babának és a szülőnek is egészséges eszköz tanácsadással,használat bemutatásával,gyakorlásával,havi 300 Ft adományért cserébe!)nem is lesz egyhamar lehetőségünk fejleszteni.

Ha esetleg valaki támogatná az ügyet bármennyivel adomány formájában,nagyon megköszönnénk.Közben azért egy készítőnél érdeklődtem,a későbbiekben tudna-e kedvezményes hordozót eladni nekünk,és ha igen,mennyiért?

 Jó lenne valahogy egy szabadon kölcsönözhető mei taitvagy csatos hordozót,de azok drágábbak)és egy-akár varrónővel helyben varratott-erszényt összehozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr933194300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása