Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Az új titok...

2011.09.10. 08:07 - Krilla

Címkék: tai hordozó mei kölcsönzés

...már nem titok,beharangozom.

Szorgosan levelezgettem az elmúlt 2-3 héten,mert megint van,aki hordozna,csak nem igazán tudta miben.Tehát klubosnak megvásárolható(vagy az érdeklődőnek) megfelelő minőségű olcsóbb hordozókat keresgettem.
 Klubos lesz.
Egy hazai készítő vállalta,hogy elküld nekünk postaköltségért egy általa forgalmazott Mei Tait.
 Bizományban lesz itt,szabadon kölcsönözhető a klub feltételei szerint.Lévén ez drágább kategória már,400Ft adományt szeretnék kérni havonta a használatáért.
Az állapotát folyamatosan figyelemmel kísérem,egyébként nálam lesz kölcsönzési időn kívül.(én egyébként kipróbálni is csak gyerek nélkül tudom elvileg)

Mivel bizományban lesz,eladó is egyben,ha valaki megvásárolná a szándékot nekem kell jeleznie,én konzultálok a készítővel,ő ad meg akkor egy aktuális eladási árat,s az eladás összegéből általa meghatározott százalékkal támogatja a klubot.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr293215147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása