Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Plakátoló,tervezgető

2009.10.12. 23:13 - Krilla

Címkék: reklám könyv plakát pelenka hordozás

Ma ebben a szép,szomorkás esős napon kész lettek az új plakátok,holnap viszem ezerrel-remélem nem fog esni az eső...Tudom,ez csak ábránd.Szóval remélem legalább addig nem esik nagyon,míg párat kirakok...Persze rakja más is majd,például az a hölgy,aki a plakátot tervezte-készítette.Aztán van még 2 tagunk,aki talán tud 1-2-t nyomtatni s a lakókörzetében kihelyezni.
Az új plakáton már olvasható,hogy minden hó 3.hétfőjére tervezzük a további összejöveteleket-persze a decemberit semmiképp,azt 14-ére próbálom majd lebeszélni.
Ugyanis nem szeretnénk más esetleges rendezvénnyel ütközni.
A decemberi 3.hétfőn pedig elvileg mindenki boldogan-vagy kevésbé boldogan süt-főz-takarít-készülődik majd a karácsonyra.Tehát decemberben a 2.hétfő valószínű,a novembert meglátjuk;).
Az előző 2 klub rádióreklámjai(a Korona Rádió napi 3x ingyenesen hirdet bennünket klub előtt másfél-2 héttel-ezúton is köszönjük!)és az előző plakátakció ellenére senki sem nagyon tud a dologról,legalábbis találkoztam olyan hölggyel csütörtökön,aki tanácsadásról jött,tehát minimum 2x elment a plakát előtt,de nem vette észre:(.

Első alkalommal csak klubot hirdettünk,másodikkal már a Nemzetközi Babahordozó Hét alkalmából elővettük témának a babahordozást-talán volt,akit a téma nem érdekelt.Persze mi jól éreztük magunkat,próbálgattuk egymás hordozóit(ez azért máskor is elő fog fordulni:D),beszélgettünk,átmentünk egy rövid sétára az Idősek Otthona gyönyörű kis kertjébe("dédinézőbe"-mondhatni,mert bár a mi dédijeink otthon laknak,de az idős nénik a fiam számára már régen "dédi néni"címszó alatt futnak).Egyik baba be is szunnyadt már előtte a kipróbált hordozóeszközbe.
Készült néhány kép is,remélem mielőbb fel tudom tölteni majd némi segítséggel.

Mostani témánk a kölcsönözhető könyvek lennének,bár egyelőre nem sokkal rendelkezünk,4 könyvünkből 2-t mi is kölcsönbe kaptunk.Témájuk a szoptatás,gyermeknevelés.Felajánlásokat szívesen fogadunk!

Roppant boldog lennék,ha olyan mértékű fejlődésnek indulna a taglétszám,hogy el kelljen töprengeni majd egy délutáni minifarsangon februárban:D...
Mivel honlapterv még csak fejben létezik,úgy gondolom egyelőre elég lesz,ha írok 1-1- bejegyzést a kölcsönözhető könyvekről,pelenkákról,aztán néha frissítem.

IGEN!Nem elírás!Már vannak mosható pelenkáink,több féle színben,méretben,fajtában,ki lehet próbálni:).Senki ne gondoljon tetrára,hipóbűzre,vasalgatásra,az a múlté!
A védőnőm is nálam látott először élőben néhány fajtát-pedig nekem nincsenek túl különleges pelusaim.
Hamarosan jövök egy pelusos poszttal,mint egyik szívem csücskével.
A mosható pelusokkal az a legnagyobb probléma,hogy sok fajta van,és olyan jó lenne mindet kipróbálni...
És lehet fintorogni nyugodtan,de azért legtöbbünk a gyerekruhát sem dobja el,ha nyakig kakis lesz.Némi befektetés után a kezelés szinte ingyen van,a vízszámlánkat kb.1 köbméterrel dobta meg az első moshatós hónap.

Tehát most:hajrá,plakátolók!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr691446434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása