Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

További plakátok,klub előtti csend

2009.10.16. 23:48 - Krilla

Címkék: könyv plakát pelenka kölcsönzés

14.délután kikerült még további 20 plakát városszerte,hatalmas köszönet a segítőknek!
Remélhetőleg nem jár mindegyik úgy,mint az,amelyik másnapra már leesett az egyik üzlet kirakatából.Mondták,hogy visszarakják,de remélem nem potyog le a fűtött helyen lévők nagy része ezután.(Egyébként nem ellenőrizni mentem arra a helyre,hanem egyéb ügyben:))
Felmerült,hogy egy másik megyéből jönnének páran esetleg a klubba,de egyik családnak a délelőtt lett volna jó,a többiek válasza még nem jutott el hozzám.
A kölcsönadott szopis könyvet visszakaptam,így én viszek 2 könyvet a klubba,2-t másvalaki juttat el.

Nagy merészen rendeltem egy olcsóbb könyvet a klubnak,mire ideér,talán lesz is rá keret,ellenkező esetben egyelőre magántulajdonomat fogja képezni.Ó,igen,ha előkerül a messzi Budapesten és több mással együtt ideér hozzám,valami babaszakácskönyv is lesz,amit bedobok majd a közösbe.

Úton van már talán egy csomag,melyben lapul klubos pelus is,illetve egy másik csomag kizárólag klubosokkal járja egy ideje az országot,lassan talán ideér;).
Egy fajta pedig nincs 2 hete hogy ideért,így lesz legalább 11 klubos pelus.Mindez több fajta.Van benne tölthető zsebes,belső+külső és All In One rendszerű,mi több,kismama által otthon varrott is.

A tételes felsorolásukat,leírásaikat stb.lassan írogatom majd,gondolom a novemberi klubra felkerülgetnek.A kölcsönzés szabályait még átbeszéljük segítő jobbkezeimmel.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr891455213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása