Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

3.klubocska:okt.19.

2009.10.22. 02:15 - Krilla

Címkék: klub beszámoló könyvek környezettudatosság

Hát,ez megint érdekes volt...
Szervezőnek muszáj,tehát 3-tól ott feszítettem 2 fővel(én+gyermek).Másik anya-baba egység 2-kor telefonált,hogy nem jön most össze,a fognyűg feje tetejére állította a programokat.3-as számú küldöttség jött,az esőben,mosolyogva,igaz csak 5 felé.
Azért jól éreztünk magunkat.
Csak kár volt a könyveket cipelni,meg a pelusokat-még jó,hogy bringán.Hordozót vihettem volna ellenben 2-t,mert másik baba hazafelé nem szerette már a babakocsit,így hazafelé háton utazott:).Így a kipróbálásra kölcsönadott Hunbaba Mei Tai tett még egy kört a belváros felé.Ebben az a vicces,hogy épp visszaadódott volna.
Éngyerkőm is hátizott hazafelé.
Ugyanis nálunk is extrahiszti adódott addigra-lévén az egész nap nyűglődős+a nem alvás...
Mostani témánk a kölcsönözhető könyvek voltak.Tekintve hogy mi ismertük,olvastuk őket már,és más alkalmakkor bezsélgettünk is róla,többet beszélgettünk egyebekről ezúttal.
(Viszont az előző,hordozós klubon mindhárman hordoztunk:)különböző hordozóeszközökkel)
A kellemes beszélgetésen kívül ettünk sütit,almát,a maradék almát átvittük az Otthonba a néniknek.Örültek neki.
Kinn voltunk fényképezni,ennek nagy sikere volt:).
Ugyanis az eső szemerkélt egy ideje(hideg nem volt),ezért a lánybaba a babakocsiban csücsült az esővédő alatt,anyukája fotózott.A fiúbaba meg pakolta a szelektív hulladékot nagy örömmel a környezettudatosság jegyében.(Vajon hogy tette be olyan magasra;)?Válasz később)Csupán azt sérelmezte,hogy elfogyott.
Annyi változás mindenképp lesz,hogy ezután csak du.4-től mehetünk,mert mégiscsak iroda,ahol ügyeket intéznek.

Szombatról szó lehet persze,csak mi nem akartuk annyira hétvégére rakni a találkozókat
eddig.Hogy a hétvége legyen a családoké.
Viszont a háttérben szerveződik lassan talán majd egy alkalom,mikor szomszédos megyéből jönnének át páran(egyelőre mi nem tudunk menni).Az mindenképp szombati napon lesz.

Érdekes,nem?
Mások általjönnének a Dunán akár,csak a városból+vonzáskörzetéből nem talál ide senki...
Persze mi kettős életet élünk,miniklubozunk is,csak ugye a széles látókör mindenkinek jár(na),ezért tágítanánk a határainkat,csoportunkat.

Egyébként plakátolás közben egy kedves fiatalember felvetette,hogy nagyobb plakátokat is készíthetnénk.Igen,egyelőre azonban ezt tudjuk produkálni,de minden segítséget boldogan elfogadunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr211466836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása