Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Következő klub:nov.23.

2009.11.14. 01:28 - Krilla

Címkék: reklám könyv plakát hmong

Ma elkészültek a plakátok(jó vicc:tegnap,már hajnal van;)),ezúttal 2 dátummal:nov.23 és dec.14;16.00-tól.
Tulajdonképp mindkét épület iroda és 16.00-ig van a munkaidő,ezért kérték hogy a jövőben du.4-re menjünk.
Nekem ugye illene is majd odaérni pontosan,de gyerekemet ismerve,ha el is alszik időben,tuti nem jókor kel.Mi a jobb?Egy elaltatott és idő előtt ébresztett(már ha bírom ébreszteni)s ettől nyűgi gyerek,vagy egy olyan,aki azért van felspannolva,mert eleve nincs délután lefektetve?
Azért a éjjeli alvás is rosszabb,mikor kimarad a sziesztás szundi.
Pláne a híres ekcémás időszakokban.
Nagy gond nem szokott lenni,itthon jön elő a feszültség.
Ma estétől ismét hirdet a Korona Rádió is.(S láthattak egy hmongot is használatban:).Most kiderül az is,tudok-e képet feltölteni)
Nem sokat persze,csak időpontot,címet,blogcímet és e-mail címet.Ezt viszont ingyen,napi 3 alkalommal,ezúton is köszönjük!

Azért azt még megsúgom:ma minitali volt a belvárosban és nagyon jól érezte magát mindenki.

Azt hiszem illene nekiugrani egy frissített könyvlistának a magánkönyvekkel,amik hamarosan elérhetőek lesznek,a klubosétól eltérő feltételekkel.
 
Ui:a képet valahová feltöltöttem,a file-kezelőben benn van.Csak itt nem érhető el.Segítene valaki?(Vagy Bloggépész Andrást kell megzaklatnom továbbfejlődésem ügyében,mint időnként elérhető indaszakit)

Hoppápárdonelnézést!Ezt csak mentettem és nem tettem ki???

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr281523889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása