Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Csak egy életjel...

2009.12.06. 02:03 - Krilla

Címkék: pelenka monapel

Sziasztok!

Tudom,hogy azért néha-néha benéz ide valaki,de mostanában pláne kevesebb az időm,csak "fejben írok",ami itt elég nehézkesen lenne olvasható:D.
elvagyunk ekcémával,orvoshoz járással,múlt héten pl.3x voltunk, különböző helyen,+ 2 helyen néztünk időpontot.

Új klubos pelusok érkeztek!

Befutott a városba 5 db klubos Monapel pelus,egy külső,1 mosható leszoktató nadrág(én már ismerem,nekünk van már 2,be volt vetve próbából,meg szorultságból is,mikor kevés volt a külsőm)és 2 db sk,anyuka által készített polárkülső(azt hiszem belebújós,még nem láttam),elvileg egy M-es és egy L-es lehet.
A csomag összetevőinek némelyike már tesztelés alatt van:).


Valakit befogok fényképezni és megírom a memoárjaimat az eddig általam tesztelt dolgokról-nem lesz kevés.Aztán felkerülhetnének a klubos cuccok fotói is.
Az pl.nagyon piszkál,hogy pelusaink"zászlóshajóját" a szép új zsebes Coolababy All In One pelust se mutattam még be,pedig szuper,és nem is drága,igaz a zsebes része finomabb bánásmódot igényel,de a belső részét lehet gyötretni,ecetes vízben áztatni,főzőmosni is akár.Bővebben majd a róla szóló bejegyzésben.
Na azt hiszem nem ma tesztelem,hogy sikerül-e a file-kezelőből kicsalogatni az eddigi 2 odavarázsolt képet.
Akit érdekel a klub,nyugodtan jelentkezzen(csillagszem4@indamail.hu),tervezünk szombati klubot is igény esetén,késő délelőttől vagy kora délutántól,vagy akár déltől is-de már csak jövőre.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr881577145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása