Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

18-án találkozunk?

2010.01.09. 00:46 - Krilla

Címkék: könyv klub légzésfigyelő bébiőr dobjukössze

A köv.klubgyűlés 2010 jan.18.16.00 után,Hősök útja 24/a,ahogy eddig is.
Mostani témánk cipőügyben volt előirányozva,de élek a joggal,hogy lecseréljem,önző okokból:most nincs kedvem túl sok dolgot cipelni-vinni.Egyébként is:nem tudom,ez a minden havi témaválasztás mennyire visszatartó erő:elvileg lenne fél-egy óra,mikor a megadott témáról beszélgetünk,de érdeklődő"tömegek" híján ezt elegánsan el szoktuk felejteni.Aztán lehet valakit az tart vissza,hogy azt hiszi 3 és fél-4 órában kiselőadást kellene hallgatni?
Ja,a téma akkor:Légzésfigyelő és bébiőr
Mennyire van rá szükség,kinek van/volt,mennyire vált be?(Nekem nem nagyon az,ami nálam volt,majd írok róla)Árak saccra,fajták nagyjából.
Szemléltetésre egy Reer 110 típusú bébiőrt(eladó is lehetne)viszek.Sok látnivaló nincs rajta:antenna,gomb,led,elemtartófedél,adapret némi kábellel,400 m hatósugarú-erről is fogok írni.
"Dobjuk össze" akció lehetne,ha más is hozná az aktuális készletét.

Nagy valószínűséggel minden hó 3.hétfőjén lesz idén,ettől eltérő időpontot is hirdetünk a rádióban,ill.közzéteszünk itt.

Pillanatnyilag kölcsönzés alatt van mindkét szopis könyv(egyik régebb óta van egy helyen,így azt vissza tudom igény esetén kérni) és az Éjszakai gondoskodás is,valamint néhány pelenka.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr711658161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása