Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Érdekel valakit hétvégén potyaklub?

2010.01.26. 01:01 - Krilla

Címkék: klub

Mivel egy anyuka a családjával jön hozzánk vasárnap Kecskemétről,és szívesen ismerkedne másokkal is esetleg(ő is,én is....)lehetne szó január 31-én vasárnap kora délután egy rendkívüli klubról igény esetén.
Igénynek azt veszem,ha valaki ír a csillagszem4@indamail.hu címre és jelentkezik,hogy jönne,valamint megírja,mit szeretne megnézni jobban.(gézkendőt épp ne akarjon,azt kölcsönadtam Győrbe pár hétre,a többi megvan-ja,ha írnék végre listát...tervezem)
A terem elvileg biztosítva van,nem lesz más rendezvényféle,a klub kezdését lelevelezzük,időtartama max.másfél-2 óra lesz.
Ha nem jönne senki,nem dőlök a kardomba,hiszen amúgy is vendégség lesz:).
Nagyon várom már,hogy élőben is megismerkedhessek ezzel a családdal.Eddig egy hibájuk van:hogy messze laknak;) így igen ritkán fogunk találkozni.
 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr381702611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása