Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

7.klub,febr.15.

2010.02.19. 09:09 - Krilla

Címkék: klub kölcsönzés

Elmúlt ez is.
Nagyon jó volt:).
Igaz,csak hárman voltunk+gyerekek,de tökéletes időzítéssel:mivel Lócinak épp a helyzet-és helyváltoztatás az új szenvedélye,ahogy odaértem,felmostam.Gergő ezalatt lelkesen húzogatta le a wc-t,aminek nem nagyon örültem,de legaláb nem mászkálta össze a száradó padlót.Mikor felszáradt szinte teljesen,befutottak Pirosék is,később pedig Bogiék.
Lóci eljátszott a pokrócon,Bogi is jól viselkedett,csak Gergő dobált be azt-azt a wc-be.Például a szappant.Meg a kölesgolyót,egyesével...Kezdhetné már kicsi kinőni ezt a szót-nem -fogadást.
Végre a többiek is megnézhették,kipróbálhatták a Lilputi rugalmas kendőt.
Bemutatkoztak az új pelusok,meg egyéb pelusok jöttek-mentek.
Új alapokra helyeztük a pénzügyeket:ezentúl valóban szedjük a hozzájárulásokat,viszont nem kérünk meghatározott támogatói összeget.
A klub látogatása tehát abszolút ingyenes lesz,ellenben belép a kölcsönzési díj.A jelenleg megállapított tarifákat külön megjegyzésben ismertetem.
Ha szert teszünk valami drágább dologra,esetleg képbe kerül a kaució is.

Természetesen bármilyen támogatói hozzájárulást elfogadunk,ha valaki hozzá szeretne mégis járulni a klub eszköztárának fejlődéséhez.

Valahogysikerült magunktak annyira jól érezni,hogy a szokásos fél8 helyett fél 9-ig maradtunk.Persze megint nehezített volt az összepakolás(lehet tippelni,ki miatt:D)és a zárkózás sem ment teljesen simán a szökdöső gyerekem miatt.
tiszta szerencse,hogy kicsi arrafelé az autósforgalom is...

Következő nagy eldöntendő kérdés:márciusban 16.-n(kedd) vagy 22.-n(hétfő) legyen az összejövetel?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr161772448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása