Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Babaerszény

2011.09.23. 23:44 - Krilla

Címkék: babaerszény hordozás babaközelben

Jó kis találmány,immár ezzel is büszkélkedhetünk,egy 3-as méretű sötétbarna színű Babaközelbenes babahordozó erszényt sikerült vásárolni hihetetlenül jó áron.(előzmények:mi lenne ha...majd keresgélés.Találtam kettőt,egyik S-es volt,a másikra nem lett volna elég a pénzünk,az is 3-as lett volna,csak sötétkék.Írtam 3 gyártónak,egyikkel jól ellevelezgettünk,de jelenleg nem volt készletsöprési akciója,a másik 2 készítő nem válaszolt még)
 Tegnap érkezett meg,még nem próbáltam ki.
Jelenleg csak használt példányok vásárolhatók,a gyártó honlapjára lépve meglepve tapasztaltam nemrég,hogy már nem foglalkoznak hordozók készítésével.

(Ide kell szúrnom:nekem enyhén rugalmas karikás kendőm volt tőlük,meg voltam vele elégedve,az külön jó pont,hogy kölcsönadá után valami filctollnyomot találtam rajta,ami könnyen kimoshatónak bizonyult).

A babaerszény nagyon pici helyet foglal el,így könnyen magunkkal vihető bárhová.Hamar felvehető,hátránya hogy a méretet jól el kell találni.
 Méretválasztásnál a hordozó személy csípő-váll távolsága a mérvadó,centiméterben kifejezve.
 A legtöbb fajta már párnázottan készül,a többi nem.Nekünk az egyszerűbb van.
Létezik "sporttáska"kinézetű,alján bélelt,oldalán húzott,állítható is.(Az Infantinokat pedig egyszer visszahívták*,mert a túl magas peremrésze sajnos több baba megfulladását okozta,de egy jó és jól kialakított erszénynél ez a veszély nem áll fenn, a Babaslingnél sem)

Használata pofonegyszerű,féloldalasan belebújunk,az ívelt rész oda kerül,ahol a baba popsija lesz.Ezután a babát belefektetjük vagy ültetjük,meggazgatjuk és a vállon lévő anyagot kifordítva lejjebb húzzuk,ezzel szorítjuk meg és kényelmesebbé tesszük a vállunkon.
 Pici babákat fektetni kell benne,nagyobb,ülni tudóak ülnek benne,főként csípőn,de hátra is lehet forgatni(ha jó a méret ezt ki fogom próbálni.Ha mással nem,babával)

*Itt a link,nem tudom beilleszteni,mert lefagy az egész,csak ki-illetve visszalépéssel lehet megoldani a dolgot,az ablak bezárása sem lehetséges,hiába kattintok az x-re vagy a Cancelre.
http://index.hu/kulfold/2010/03/24/egymillio_babahordozot_hivnak_vissza/

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr1003252202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása