Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Kölcsönözhető könyveink

2009.10.13. 00:03 - Krilla

Címkék: könyvek feltételek kölcsönzés

Jelenleg:

Márta Guóth-Gumberger-Elisabeth Horman:Szoptatás 2 db,
Dr.William Sears:Éjszakai gondoskodás,
Tracy Hogg-Melinda Blau:A suttogó titkai 1.

Tervben van a későbbiekben további 1-1 könyv beszerzése,LLL füzetek beszerzése/nyomtatása.Felajánlásokat elfogadunk,az egyeztetéshez írj a klub email címére,klubos könyvek címmel.

Kölcsönzési feltételek:
-Klubban való részvétel legalább 2 alkalommal(mikor elviszed és visszahozod)
-A kölcsönzés klubtól klubig szól,ha esetleg másnak is nagyon kellene:akkor előzetes egyeztetés után átadható,így egy hónap alatt ketten is olvashatják-de tudnom kell,kinél-hol van,és a második személynek kell következő klubra visszahozni.
-Ha nem sikerült elolvasni,vagy még egyszer olvasnád:ha senki nem jelentkezett(ill.a klubban nem jelentkezik hogy kéri)akkor nálad maradhat,de a klubban akkor is ott kell lennie,lehetőleg már 15.00 óra és 16.30 között,hogy mások is meg tudják nézni,én pedig ellenőrzöm az állapotát.
-Kérlek,úgy vigyázz a kölcsönzött könyvre,mintha a tiéd lenne,sőt jobban.Ne "vasalgasd" ott ahol épp tartasz,használj könyvjelzőt,ne firkálj bele,ne gyűrögesd a lapjait.A könyvek drágák voltak,több havi klubpénz kellene bármelyik kölcsönkönyv gazdájának kártérítésére-a mieinket is természetesen szeretném ha minél tovább jó állapotban maradnának.
-Ha valami miatt nem tudod a következő klubba hozni,akkor juttasd vissza a klubba valakivel,illetve juttasd hozzám a klub előtt,ha lehet ne én telefonálgassak,ill keresgessem!
-Meg kell adnod az elérhetőségeid probléma esetére.
-A többi klubtaggal egyeztetve valószínűleg lesz letéti díj,melyet visszakapsz a könyv visszaadásakor,ha nekem kell telefonálgatnom,levelezgetnem hogy hol van,vagy pl.a város másik végébe elmennem érte,akkor ennek egy része levonásra kerülhet,a könyv komolyabb sérülése,elveszése esetén akár az egésze.De szerintem nem lesz gond;).Az átvett letéti díjról mindenképp lesz papírod!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr511446561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása