Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

5.klub

2009.12.16. 01:25 - Krilla

Címkék: klub beszámoló hmong karikás nandu liliputi pop in monapel indio popolini manduca mamabless tots bots

Megvolt,jó volt.
Irtó jó sütit sütött megint Piroska,volt két apukánk,bár egyik szinte csak átutazóba.Era jóvoltából megismerkedhettünk a Mamabless pelenkákkal(bambuszos,kenderes)és pihe-puha gyapjúkülsőkkel(fűzős derekú,és hosszú nadrág fazonú).Volt Liliputi MT,Hunbaba MT,Manduca hordozó,hmong(ezek nem lettek talán fényképezve,mert szék hátán teljesítettek szolgálatot)kendők...Hű,nehéz elsorolni.
Tuti láttam Nandu Virágot,piros Indiot(majd bejavítom esetleg a színt,ha pontosan megtudom)violetta Indiot,natur Ninot(ez a 3 Didymos),karikás Moritz és Iris Didyt.Volt még valami?Baba MT,sarong.Más talán tényleg nem.
A pelusokat nem tudom elsorolni,ezúttal volt még Pop in és még valami általam ritkábban látott fajta is,aminek tudnom kéne a nevét,de mindig elfelejtem...pardon...
Eleinte mindenki friss volt,üde és jókedvű,később a babák kicsit pilledtek,sajnos volt,aki kicsit ütött-vágott is...(naná,hogy az én fiam,aki megint stroboszkópost játszott a villannyal)
Később befutott "Újságíró bácsi" is,kérdezgetett,beszélgetett,fényképezett,pár nap múlva bemutatja,mit hozott ki belőle,illetve belőlünk.Még nem tudjuk mikor,hol,mi fog megjelenni,de valami beszámolócska lesz talán valahol-hátha többen látják:nem eszünk embert,nem erőltetünk senkire semmiféle elvárást,csak beszélgetünk,tágítjuk a látókörünket,jól érezzük magunkat.
Extra meglepetésként a 2 utolsó ott lévő gyerkőc kapott egy-egy Télapócsomagot Istvántól,itt is köszönjük!
Megint kaptunk pár klubos pelust,ezeket is megnéztük,próbáljuk.
A mostaniak:Popolini Ultrafit,plusz betéttel,Monapel betétek,régi fajta Monapel Praktika,régi fajta,de erős Monapel külső,Poponella külső.
Már ott tartunk,hogy minden méretben van peluskülsőnk:).
Nemrég ugyanis több Monapel Praktikával,2 külsővel és egy leszoktató nadrággal is bővült a készlet.
-Friss hír,ma megjött Bogihoz 2 Tots-Bots pelus,ilyesmire végképp nem számítottam,mert ez már drágább kategóriát képvisel.S mivel nem tépőzárasok,kaptunk mellé egy snappy kapcsot is,amit külön köszönünk itt is.Már nagyon várom,hogy kipróbáljam.
Kaptam egy ezer éves retro babagondozási könyvet.Anyák könyve.Magánvagyon,de kölcsönadom.A tartalmáról,stílusáról még nem tudok nyilatkozni,majd jövőre.
Lassan összeírom a listákat,mert a peluskészletünk szinte már követhetetlen.

Következő klub elvileg január 3.hétfőjén,azaz 18-án 16.00-tól.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr971601186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása