Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Teszt:Hordozó-Bogi kenguruja

2010.01.07. 02:21 - Krilla

Címkék: teszt kenguru hordozó

Kipróbáltam egy kengurut rendesen,hogy ne csak a szám járjon,hogy így nem jó,meg úgy nem jó.Gyereket nem tettem bele(hooogyispersze!)újságköteggel próbáltam.
Első próba:nem jó semmire,még újságot hordani sem.
Főleg,mert a hátsó pántrész gumis,a háttámla teteje meg hajlik hátra könnyen.Ha hátrahajlik,nem támaszt.
Gyereknek meg ugye...beletenni felülről lehet,nehézkes lenne sok ruhában/nagyobb gyereket,mivel a tartó részt nem lehet szorosabbra állítani,nem öleli-tartja a gyereket,aki így a kényelmes ülés helyett nyaklik benne.A terpesze rémesen kicsi ennek is,így a csípő fejlődését nem támogatja.
Húzza a hátam,hajolásnál rugózik kicsit(mivel hátul gumis)nem jól tart.
A varrásait nem nagyon néztem át,mennyire erősek,de szépen meg van varrva,az anyaga is szép,nyáron az a vstag szivacs a háttámlában nem szerencsés-de hát ilyenek a kenguruk.Mivel betiltva nincsenek,százezrek-milliók veszik-hordják(jobban megnézve a fektethető,szuper kiképzésű és árú kenguruk sem mondhatók jónak,majd kifejtem egyszer szívesen az indokaimat)de csak kb.2 hónapos kortól 8-9 kilóig ajánlott szinte minden típus.
Második próba:kabát fölött,másfél óra,szánkózás közben.
Ha túlteszem magam a hiányosságain,akkor azt kell mondjam,a hordozónak elviselhető,bár 4-5 kilónál több nem volt benne.Sajnos az a fránya gumis rész most se tetszett,még egy próbát adok neki,szorosabbra állítom-ez így azért picit húzott,de a fő gond:elfogyott a pántbélés,a vállaimon már béleletlen(és vékony,amúgy a bélelt részen nem laposan,hanem hengeresre varrt)pánt volt-mikor volt.Nagyobb súlynál ugyanis az egyik pánt a vállamon volt,aránylag jó heyen,a másik folyton lecsúszkált vállcsúcsra,pedig nem vagyok egy icipici keskeny vállú nő.Kisebb súllyal le is csúszott folyton,bár 3 kilós gyereket nem hordoznak(nagyon remélem!)kenguruban.

Mosható,könnyű,csak elől lehet vele hordozni.

Végkövetkeztetés:szép,kétség nem fér hozzá és igényes munka,de nem találtam alkalmasnak,a hordozónak is kényelmetlen.(Próbáltam ennél rosszabbat és jobbat is,de a jobb sem vált be)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr331653208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása