Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Meglepetés készülődik...

2010.01.17. 02:54 - Krilla

Címkék: klub meglepetés

Sőt,nem is egy.Naná,hogy nem írom le,mi:).

Csak itt örülök csendben,magamban...
A klubba valószínűleg még egyik sem lesz.Egy részét 2 ember már tudja,más részét többen,pár nap türelem,és lehull a lepel;).
Mondjuk az is elég nagy meglepetés számba menne,ha végre én is sütnék valamit:o...
Illetve lehet hogy jön velünk fej nélkül Kármin,majd meglátom,akaródzik-e cipelni.
Mint tudjuk:kötve könnyű,csak táskában nagy és nehéz.Na és egy fej nélküli baba cígelésénél vadabb dolgokat is csináltam már életemben...Szóval esélyes:).
 

Addig is:hétfőn klub,szeretettel várunk mindenkit!
Én egy irtó nyűgös,villanylekapcsolagtós,esetleg odaütős gyerekkel leszek,akár előfordulhat egy háton alvásos produkció is,mert korán kell kelni majd(magunkhoz képest)aztán vagy sikerül aludni egy keveset klub előtt,vagy nem.(Mondjuk háton csak menet közben szeret aludni a fiam,ezt a produkciót a héten 3x hozta,előtte kb.júliusban aludt utoljára kendőben)

Sehol nem írtam még konkrétan le a blogban azt hiszem,a klub e-mail címe:csillagszem4@indamail.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr191678459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása