Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Második melepetés...

2010.01.21. 01:22 - Krilla

Címkék: kendő pelenka hordozó rugalmas liliputi dpd paiho coolababy

Az első meglepetés tehát:a Liliputi cég hihetetlen nagylelkű ajándéka,egy Liliputi rugalmas hordozókendő lila színben,S-es,ami azért 5 méter hosszú a jelzés ellenére(illetve értelmében).Mindössze a postázás költségét kellett vállalni.
Ez a cég rendkívül elkötelezett az egészséges babahordozás irányába,több klubnak adományoztak már hordozóeszközt,és jelenlegi akciójukban(Szivárványakció) szülés előtt álló kismamákra várnak javaslatot,akit megajándékozhatnak egy kendővel,ha érdekli a hordozás és nincs még hordozóeszköze.
Érdemes szétnézni náluk;)egyébként is.
A hihetetlenség azért is van,mert őszintén megírtam nekik,hogy ez a fejlődés-dolog nem akar menni:(((.
Hirtelen kötöttem vele párat,bár a gyerekem erősen tiltakozott:először mintha a kendőre lett volna féltékeny,majd a babára-lévén ő már nehéz a kendőhöz.
A tesztet nem merítettem ki vele,de iszonyú puha,nagyon jó érzés.
Fura kicsit(ez minden rugalmas kendőre jellemző)hogy másképp kell húzni,jobban tapadnak picit az anyagrétegek egymáson,illetve a kendő széle pödörödik-ez egy természetes tulajdonság szintén,csak szövött kendő hosszan tartó és gyakori használata után nagyon más.Ezzel a kendővel a háton elalvó gyerek fejrögzítése is könnyen megoldható lesz.
Pici babákhoz ajánlott jobban elsősorban,kezdő kendősöknek nagyon jó,hogy az elöl hordozó pozíció is teljesen készre köthető vele előre,így csak a babát kell betenni a kész kötésbe,s eligazgatni rajta.

A használati útmutatója rendkívül sok,nagyon jó minőségű képet tartalmaz a benne bemutatott 3 féle(elöl,csípőn,háton)kötéshez.Csak gratulálni tudok hozzá!

Ezúton is köszönjük!

 A második meglepetés ma jött meg:paiho anyag felhasználásával készült Coolababy bambuszos AIO mosható pelenka Gyöngyitől,plusz nedvszívó betéttel.
Aki tudja fordíthatja,én csak a "guglival" tudom,az meg elég nyers.Mindenesetre valamiféle szénszálas bambusz a pelus felső rétege,és a betétek bevonata is.Emiatt a réteg miatt rendkívül nedvszívó,így vékonyabb is(honap összekasonlítom vékonyság tekintetén egy eldobóssal,szerintem ez lesz a győztes),és nem melegszik fel a testen,megőrzi annak hőjét(lásd a hőkamerás képeket).Elsőre talán kicsit fura,hogy a pelenka belseje szürke színű,nekem tetszik.Ez a széria erősebb vízzáró réteggel rendelkezik,így 60 fokon mosható,a szélessége tépőzárral állítható,a nagysága a már megszokott patentokkal alakítható 3 méretre.
Gyöngyitől korábban már kaptunk egy pelust ajándékba,csak akkor még nem volt blog,s eddig nem került rá sor,hogy írjak róla.

Előző Coolababynk polár belsejű,mikroszálas nedvszívóval és csak 400 fokon mosható,de a pótbetétjét egy nagyon szép márkanév hímzés díszíti.Valahol volt róla képem,de az a winchester tönkrement,ahol tároltuk,a fényképezés meg a jövő zenéje.
Majd linkelek addig innen-onnan képet,ha találok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr201689238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása