Csillagszem

Baba-mama klubot szerveznék,ha lennének résztvevők. Na jó,vannak,csak nem sokan.Próbálkozunk,tehát vagyunk.Itt olvashatsz majd több mindent,először a gondolati hátteret,majd az alakulást,stb.S közben-közben néha gondolatokat,magánvéleményt erről-arról.Netán cikkek ajánlását.És időről időre találsz majd leírást,képet kölcsönözhető klubos dolgainkról.Továbbiakról pedig a klub email címén érdeklődhetsz....

Friss topikok

Linkblog

Liliputi MT-ra vágyom kölcsönbe

2010.01.26. 00:54 - Krilla

Címkék: hordozó liliputi meitai

Szombaton összefutottam megint egy Liliputi Mei Taijal,de megint épp csak felkötöttem.
Igazán a mintáját se néztem meg jól:o csak azt tudom,hogy fekete-zöld.
Egyszer muszáj lesz egyet alaposabban kipróbálnom!Asszem Melus MT-a is liliputi volt,ami egyszer itt töltött egy hétvégét,de közben más is próbálta.
Melusé "terepzöld" törökmintás volt,egyik fele műszálas anyag(a dekor).Könnyebben száradt,kellemes volt a tapintása.Jól lehetett benne hordozni,de az újabbak sokkal jobbak.Mintha a bodyjuk(testrész,ami fogja a babát,hátlapnak is hívják néhol)is nagyobb lenne az újaknak,az anyaguknak jobb a tartása és talán teljesen pamutok.
Azóta Erikáé került a kezeim közé,de csak egyszer kötöttem,egy percre,próbaképp.
Ahogy ezt is.
Mindig elámulok a széles pántjain,milyen klasszak,de aztán csak lexivel kötöm meg mégis(csavarással).Egyszer szerzek egyet hosszabb időre és jól kipróbálom:).
Nekem is volt Mei Taiom(Hunbaba,lepkés,azóta az is picit változott)az is kényelmes volt,de ez valahogy más.

(Egyébként a Liliputi cég felajánlotta klubos hordozónak 1 db nagyker áron való átadását,de ugye nincs klubpénzünk...mivel nem szedjük egyelőre.Ahhoz meg azért kéne.
Bízom benne,hogy sikerül majd valahogy egy 1-2 órás próbát valakiével összehoznom.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagszem4.blog.hu/api/trackback/id/tr211702598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása